Banetransport

Banetransport – når transporten skal køre på skinner

Vælger du at få transporteret dit gods via banetransport, så vælger du et billigere alternativ samt en sikker og mere miljøvenlig transportform end f.eks. luftfragt. Det skyldes blandt større lasteevne, så store mængder gods kan fragtes med samme enhed. Samtidig giver godstransporter via jernbane mulighed for lastning ved flere destinationer undervejs. Når en stor volumen varer i containere kan fragtes samlet, er det både med til at holde omkostninger nede og til at reducere belastningen på miljøet.

Det er nogle af de fordele, der er ved jernbanetransport. Samtidig kan denne transportform – lige som vejtransport – kombineres med andre transportløsninger. Skal du f.eks. have fragtet gods til Danmark fra Kina eller et andet sted i Asien, så er det muligt at vælge søfragt til en af havnene i Europa og derfra fortsætte via jernbanespor fra de kajnære terminaler.

Billig transport med kort transittid

Banetransport er en billigere og mere miljøvenlig transport end luftfragt, og transittiden er kortere end søfragt. Det har mange fordele, og derfor kan det være et godt alternativ til andre transportformer. Er du i tvivl, om det vil kunne opfylde dit transportbehov, er du altid velkommen til at kontakte os for rådgivning. Med vores store netværk af samarbejdspartnere i hele Europa og resten af verden finder vi de løsninger, der passer bedst til den opgave, vores kunder skal have løst. Fang os på telefon (+45) 76 70 33 00 eller via formularen her på siden. Vores eksperter står klar til at hjælpe med den bedste håndtering af dit gods.

Banefragt af farligt gods

Transport af farligt gods via bane skal på samme måde som transport af farligt gods via vej, luft eller sø altid fragtes i følge bekendtgørelse om transport af farligt gods. Alle vores medarbejdere er uddannede til håndtering af og rådgivning om transport af farligt gods, så fokus på sikkerhed går op i en højere enhed med fleksible løsninger, der passer til dit behov. Læs mere om Liso Logistics’ ekspertise med håndtering og transport af farligt gods.

Kontakt os og lad os tage en snak om hvad kan vi gøre for dig

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet vi kan hjælpe med? Ring på (+45) 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk.

Kontakt os i dag