Banetransport

Banetransport af høj kvalitet

Liso Logistics A/S udfører banetransport flere steder I Europa. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere og baneudbydere, hvilket gør os i stand til at tilbyde baneløsninger på flere destinationer.

Leveringssikkerhed på mere end 98%

Vi tilstræber, til hver en tid, at yde markedets højeste service og kvalitet. Dette følges af at vi når en leveringssikkerhed på mere end 98 %. Dette sikrer vi os dagligt ved at stille, for markedet, ekstremt høje krav til vores samarbejdspartnere, underleverandører og ikke mindst os selv. For os er hver kunde ikke bare en lademeter mere i lastbilen. At nå sikkert frem til tiden er hele missionen for Liso Logistics.

Banefragt af farligt gods

Banetransport af farligt gods skal altid fragtes i følge bekendtgørelse og transport af farligt godt hvilket vores medarbejdere er fuldt kompetente til at vejlede i. Læs mere om Liso Logistics’ ekspertise med håndtering og transport af farligt gods.

Kontakt os

Hos Liso Logistics sidder vores kompetente og fleksible medarbejdere altid klar til at opfylde dine fragtbehov og løse dine daglige udfordringer med transport. Kontakt os endelig, hvis vi skal tage en uddybende snak eller lave en gennemgang af dine nuværende løsninger med luftfragt eller nye behov for banetransport og fragt.

Her kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde af vejtransport.

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet vi kan hjælpe med? Ring på +45 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt

Kontakt os