Dangerous Goods

Dangerous Goods

Liso Logistics tilbyder transport af farligt gods, som er et af vores kerneområder. Vi har tilladelser, godkendelser og materiel til at løse de fleste opgaver med transport af farligt gods, herunder transport af samtlige fareklasser såsom brandfarlige væsker, miljøskadelige væsker, ætsende væsker, radioaktive stoffer, samt farligt affald. 

Vi kan derfor tilbyde følgende i forbindelse med transport af farligt gods: 

  1.  Samtlige chauffører er specialuddannede til at udføre opgaven med transport af farligt gods i henhold til ADR 
  2. Samtlige lastbiler og trailere er godkendte og fuldt udstyrede til fragt af farligt gods i henhold til ADR 
  3. Samtlige kontoransatte er specialuddannede til administration af farligt gods i henhold til ADR 
  4. Vejledning og rådgivning og sikker international/national vejtransport af farligt gods 
  5. Udfærdigelse af alle former for dokumenter i forbindelse med fragt af farligt gods i henhold til ADR

Vi hjælper med alt, hvad der omfatter farligt gods. Læs mere om reglerne for farligt gods

 

Miljøvenlig transport af farligt gods 

Hos Liso Logistics er det en del af vores kerne-DNA at indtænke miljø og CSR i vores operationelle dagligdag, hvilket selvfølgelig også gælder transport af farligt gods. Derfor ser vi det også som altafgørende, at vores lastbiler, som alle kan køre med farligt gods, overholder de højeste miljøkrav fra EU. Alle vores lastbiler er således Euronorm 6

Vi tilstræber desuden, at yde markedets højeste service og kvalitet når vi tilbyder fragt af farligt gods, samt en leveringssikkerhed på mere end 98 %. Dette tilsikres ved at stille, for markedet, ekstremt høje krav til vores vognmænd, samarbejdspartnere, underleverandører og ikke mindst os selv, når vi dagligt håndterer transport af farligt gods. 

 

Sikkerhed frem for alt

Transport af farligt gods omhandler typisk stoffer, som er skadelige for os selv eller vores omgivelser. Derfor behandler vi til hver en tid sikkerhed med den højeste respekt. Vi har naturligvis vores godkendelser, tilladelser og uddannelser i orden. Vores materiel er af høj standard, og tjekkes altid før der udføres transport med farligt gods, herunder tjekkes også, at der altid er tilstrækkeligt med spændbånd til surring, dæktryk m.m.

Vi har helt faste rutiner for, hvordan vi håndterer farligt gods forsendelser, hvilket betyder, at vi gennemgår samtlige bookinger, og sikrer os at alle dokumenter, er som de skal være, herefter planlægger vi ruter og konfererer med de forskellige rederier for til sidst at sætte chaufføren på opgaven. 
På den måde sikrer vi, at intet er overladt til tilfældigheder.

 

Hvilken service kan du forvente at få hos Liso Logistics? 

Vælger du at benytte Liso Logistics til transport af farligt gods, så kan du forvente høj driftssikkerhed, stabilitet, pålidelighed og god kommunikation. Du vil desuden opleve primært danske chauffører, som er uddannet til at køre med farligt gods. Vi bestræber os altid på, at yde den bedste, mest fleksible og mest professionelle service overfor dig som kunde og dine kunder. Det betyder, at vi altid står klar til at hjælpe og rådgive vores kunder – det kan være udfordringer med dokumenter, lovgivning eller måske en haste situation. 

 

Kontakt os angående farligt gods transport

Hos Liso Logistics sidder vores kompetente og fleksible medarbejdere altid klar til at opfylde dine fragt behov og løse dine daglige udfordringer med transport af farligt gods. Kontakt os endelig, hvis vi skal tage en uddybende snak eller lave en gennemgang af dine nuværende løsninger for transport af farligt gods. 

Farligt gods

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet vi kan hjælpe med? Ring på +45 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk

Contact us