Farligt gods

Transport af farligt gods

Liso Logistics tilbyder transport af farligt gods, som er et af vores kerneområder. Vi har tilladelser og muligheder for at løse det fleste opgaver med transport af farligt gods, herunder fragt af samtlige fareklasser, samt farligt affald.

Vi kan derfor tilbyde følgende i forbindelse med farligt gods:

  1.  Samtlige chauffører er specialuddannede til at udføre opgaven med farligt gods i henhold til ADR
  2.  Samtlige lastbiler og trailere er godkendte og fuldt udstyrede til fragt af farligt gods i henhold til ADR
  3.  Samtlige kontoransatte er specialuddannede til administration af farligt gods i henhold til ADR
  4.  Vejledning og rådgivning og sikker vejtransport af farligt gods
  5.  Udfærdigelse af alle former for dokumenter i forbindelse med fragt af farligt gods i henhold til ADR

Læs mere om reglerne for farligt gods.

Miljøvenlig transport af farligt gods

Hos Liso Logistics er det en del af vores kerne-DNA at indtænke miljø og CSR i vores operationelle dagligdag og transport af farligt gods. Derfor ser vi det også som afgørende, at vores lastbiler, der kører farligt gods, overholder de højeste miljøkrav fra EU. Alle vores lastbiler er således Euronorm 6.

Vi tilstræber, at yde markedets højeste service og kvalitet når vi tilbyder fragt af farligt gods, samt en leveringssikkerhed på mere end 98 %. Dette tilsikres ved at stille, for markedet, ekstremt høje krav til vores vognmænd, samarbejdspartnere, underleverandører og ikke mindst os selv når vi dagligt håndterer fragt af farligt gods.

Kontakt os angående fragt af farligt gods

Hos Liso Logistics sidder vores kompetente og fleksible medarbejdere altid klar til at opfylde dine fragtbehov og løse dine daglige udfordringer med transport af farligt gods. kontakt os endelig, hvis vi skal tage en uddybende snak eller lave en gennemgang af dine nuværende løsninger for fragt af farligt gods. Se også vores løsninger af dansk distribution.

Farligt gods

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet vi kan hjælpe med? Ring på +45 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt