Lager og logistik

Lagerhotel & logistikløsninger

Har du brug for et eksternt lager, så er et lagerhotel måske den rette løsning for dig. Måske har du en eller flere webshops uden mulighed for at opbevare dit lager selv, eller måske er dit varelager vokset ud af din egen lagerplads – så har du mulighed for at leje opbevaring hos os. Hos Liso Logistics tilbyder vi nemlig lagerløsninger og distribution fra vores lagerlokaler i Horsens.

Vi kan udføre alle former for lageropgaver:

Lagerhotel

Varemodtagelse

Containertømning

Oplagring

Opmærkning

Pluk & Pak (Pick & Pack)

Palletering og foliering

Ompakning

Opbevaring af farligt gods

Tyverisikret opbevaringsrum med alarm og videoovervågning

Godkendt til foder og fødevarer

Transport og distribution – via vej, , bane eller luft

Egen fragtaftale til gode fragtpriser

 

Spar tid og plads – kvadratmeter med mange fordele

Når du vælger at outsource dit lager, kan det være med til at frigive plads og ressourcer til at drive din virksomhed og måske endda mulighed for at skalere op – uden det nødvendigvis kræver ansættelse af medarbejdere til lagerstyring eller andet personale. Det giver dig med andre ord mere fleksibilitet.

Vi tilpasser løsningen til dit behov for opbevaring og logistikstyring, og vi håndterer selvfølgelig dine varer, som var det vores egne. Så slipper du for at bekymre dig om faciliteterne og kan i stedet trygt fokusere på din forretning og dine kunder.

Kontakt os

Vil du høre mere om vores lagerhotel, kompetencer eller mulighed for forsendelse af dit gods, så er du velkommen til at give os et kald alle hverdage på telefon (+45) 76 70 33 00. Du kan også udfylde formularen her på side, og så vender vi tilbage til dig med et godt tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os, og lad os tage en snak om, hvad kan vi gøre for dig

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet vi kan hjælpe med? Ring på (+45) 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk.

Kontakt os i dag