Landevejstransport

Landevejstransport

Liso Logistics A/S udfører landevejstransporter i hele Europa. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, som er stærke på deres respektive hjemmemarkeder.

Vores nordgående trafikker betjener vi primært med skandinaviske biler, hvorimod de sydgående primært betjenes af tyske og hollandske biler. Samtlige eksterne vognmand pålægges, at køre efter gældende regler og overenskomster.

Vi bestræber os på, at levere så meget som muligt direkte på eksportbilerne for at gøre transittiden så kort som mulig, holde omkostningerne nede på et minimum, samt at minimere risikoen for eventuelle skader under omlæsning.

Vi tilstræber, at yde markedets højeste service og kvalitet, samt en leveringssikkerhed på mere end 98 %. Dette tilsikres ved at stille, for markedet, ekstremt høje krav til vores vognmænd, samarbejdspartnere, underleverandører og ikke mindst os selv.

Transittider

Vi bestræber os på at udføre størstedelen af vores forsendelser fra dør til dør uden unødig omlastning. Dette er for at begrænse vores omkostninger, undgå skader eller mangler på godset, samt for at holde vores transittider så korte som muligt.

Sverige
Norge
Finland

Vi opererer på flere destinationer end ovenstående – ønsker du oplysninger om transittider eller andet, så tag endelig kontakt til os.

Vejskat / Maut

En række lande opkræver vejskatter ved kørsel i landet. De pågældende lande er Tyskland, Schweiz, Østrig, Slovakiet og Tjekkiet. Derfor tilkommer ekstraomkostninger ved kørsel til eller igennem disse lande.

Ekstraomkostninger er forskellige alt efter destination og mængde. Der afregnes efter vægt (pr. 100 kg fragtpligtig vægt) og er i DKK.

Se skemaet her – Vejskat 2013

Olietillæg

Olietillægget reguleres hver måned i henhold til ITD, som er baseret på Dansk Shell / Euroshell. Olietillægget på Finland reguleres ligeledes hver måned, men her i henhold til rederiet Finnlines. Pt gældende takster for maj måned 2019:

Internationalt olietillæg = 36,4 %
Nationalt olietillæg = 22,8 %
Finland = 60,1 %

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet vi kan hjælpe med? Ring på +45 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet vi kan hjælpe med? Ring på +45 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk