Luftfragt

Luftfragt til en hurtig levering

Liso Logistics A/S udfører luftfragt i hele verden, uanset destination. Vores store globale netværk af samarbejdspartnere er stærke på deres respektive markeder, hvilket sikrer os muligheden for at gøre din levering endnu bedre. Vi er uafhængige af store, fastlåste systemer, da vi ønsker at kunne tilbyde den bedste og mest fleksible løsning for, at kunne tilfredsstille de individuelle behov hos vores kunder. Dette ændrer dog ikke på, at vælger du luftfragt hos Liso Logistics, vil der være mulighed for tracking af sendingerne hos de respektive flyselskaber. Luftfragt er en tidseffektiv transportform hvis du skal have fragtet noget langt og ønsker den hurtigste løsning. Vi hjælper dig med dit gods, uanset størrelse.

Ved alle importforsendelser kontaktes leverandøren, hvor vi følger op på ordren før vi igangsætter transporten. Vi kan også udføre kurérforsendelser til/fra hele verden. Her kontakter vi ligeledes leverandøren før igangsættelsen af transporten.

Leveringssikkerhed på mere end 98%

Vi tilstræber, til hver en tid, at yde markedets højeste service og kvalitet. Dette følges af at vi når en leveringssikkerhed på mere end 98 %. Dette sikrer vi os dagligt ved at stille, for markedet, ekstremt høje krav til vores samarbejdspartnere, underleverandører og ikke mindst os selv. For os er hver kunde ikke bare en lademeter mere i lastbilen. At nå sikkert frem til tiden er hele missionen for Liso Logistics.

Luftfragt af farligt gods

Luftfragt af farligt gods skal altid fragtes i følge bekendtgørelse om lufttransport af farligt gods, hvilket vores medarbejdere er fuldt kompetente til at vejlede i. Læs mere om Liso Logistics’ ekspertise med håndtering og transport af farligt gods.

Kontakt os

Hos Liso Logistics sidder vores kompetente og fleksible medarbejdere altid klar til at opfylde dine fragtbehov og løse dine daglige udfordringer med transport. Kontakt os endelig, hvis vi skal tage en uddybende snak eller lave en gennemgang af dine nuværende løsninger med luftfragt eller nye behov for luftfragt og transport, samt dansk distribution.

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet vi kan hjælpe med? Ring på +45 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt

Kontakt os