Luftfragt

Luftfragt til hurtig levering

Skal du have fragtet gods på tværs af kontinenter, og er tiden vigtigere end prisen, så er luftfragt muligvis den rigtige transportløsning til dig. Hos Liso Logistics håndterer vi luftfragt i hele verden – uanset destination. Med vores store, globale netværk af samarbejdspartnere er du sikret en effektiv og professionel levering. Vi er uafhængige af store, fastlåste systemer, da vi ønsker at kunne tilbyde den bedste og mest fleksible løsning for at kunne tilfredsstille de individuelle behov hos vores kunder. Og du vil som kunde hos Liso Logistics naturligvis have mulighed for tracking af forsendelserne hos de respektive flyselskaber. Luftfragt er en tidseffektiv transportform, hvis du skal have fragtet noget langt og ønsker den hurtigste løsning. Vi hjælper dig med dit gods, uanset størrelse.

Ved alle importforsendelser kontakter vi leverandøren for at følge på ordren, før vi igangsætter transporten. Det samme er tilfældet ved kurérforsendelser til/fra hele verden. Er du i tvivl om, hvilken transportform, der er den mest hensigtsmæssige for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os for rådgivning.

Vi koordinerer og holder styr på dokumenter

Som kunde hos Liso Logistics kan du føle dig i trygge hænder. Vores team af erfarne medarbejdere hjælper dig nemlig med hele transporten og sørger for alt det praktiske, så du ikke selv skal bekymre dig om administration, koordinering af fragten til og fra lufthavn, udfyldelse af dokumenter, toldprocedurer osv. Det er en del af den service, du kan forvente hos os, når du skal have dit gods sendt med luftfragt. Vi sørger for altid at være opdaterede på alle regler og betingelser inden for luftfragt – og øvrige transportløsninger.

Fordel ved luftfragt

Tid og sikkerhed er de største fordele ved luftfragt. Det er nemlig en effektiv og hurtig transportform til stort set hvilken som helst type forsendelse – store som små – og med korte transittider og en pålidelig, jævn transport med hyppige afgange. Det betyder blandt andet, at du altid vil kunne føle dig rimelig sikker på leveringsdatoen på dine varer. Selvfølgelig kan der opstå forsinkelser, men så holder vi dig informeret.

Luftfragt af farligt gods

Luftfragt af farligt gods skal altid foregå i overensstemmelse med bekendtgørelse om lufttransport af farligt gods, og vores kompetente medarbejdere på kontoret er altid opdaterede på alle regler og krav, så de kan give dig den bedste service og vejledning herom. Farligt gods er et af vores kerneområder, og du kan derfor være sikker på, at vi har styr på alt det formelle og alt det praktiske. Læs mere om Liso Logistics’ ekspertise med håndtering og transport af farligt gods.

Kontakt os

På vores kontor i Horsens sidder vores logistikteam klar til at hjælpe dig med ethvert fragtbehov eller logistikløsning. Vi skræddersyr transportløsningerne, så de passer til dit behov – uanset om det er til lands, til vands eller i luften. Vi tager også gerne en snak, om din nuværende løsning evt. kan optimeres eller effektiviseres. Så kontakt os gerne for en yderligere dialog eller gennemgang. Du er altid velkommen til at ringe på (+45) 76 70 33 00. Vores åbningstid er alle hverdage fra kl. 8.00 til kl. 16.30. Du kan også kontakte os via formularen her på siden.

Kontakt os, og få en snak om hvad kan vi gøre for dig

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet, vi kan hjælpe med? Ring på (+45) 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk.

Kontakt os i dag