Om os

Om Liso Logistics

Vi er ikke helt som de andre – hvis vi selv skal sige det.

Fra vores kontor og lager i Horsens planlægger og udfører vi i Liso Logistics transport og logistik og tilbyder fragt af dit gods rundt i verden via vejtransport, søfragt, banetransport eller luftfragt. Især transport af farligt gods er en af vores spidskompentencer, men vi kan stort set klare enhver transportopgave. Vi hjælper dig også gerne med ekstern lagerplads og distribution. Og naturligvis skræddersyr vi vores løsninger, så de passer lige til dit behov. Det samme er der også andre på markedet, der tilbyder – men der er ikke mange, der gør det lige som os.

Kommunikationen er afgørende

Et tæt forhold og en god kommunikation – til vores kunder og til vores chauffører og andre medarbejdere – er vigtigt for os. Hos os skal ingen føle sig som en lademeter i lastbilen, et nummer i rækken eller et sæt hænder på rattet.

Vi vil gerne have, at du som kunde føler dig informeret, lyttet til og taget hånd om – fra det øjeblik du første gang taler med os, og til dit gods er sikkert afleveret på destinationen. Tillid og tryghed fra start til slut. Det er den type samarbejde, vi ønsker mellem os og vores kunder.

For uden dig er der ingen os, og det er vigtigt for os, at du oplever, at vi tager vores samarbejde seriøst og strækker os til det yderste for at imødekomme dine ønsker og behov.

Ansvar over for samfundet og plads til mennesket

Når vi indleder et samarbejde med et vognmandsfirma, stiller vi krav til at chaufførerne betales en overenskomstmæssig løn. Det gør vi, fordi vi ønsker, at chaufførerne har ordentlige arbejdsvilkår.

Vi tager nemlig vores sociale ansvar som virksomhed ret seriøst. Det betyder også, at som ansat hos os skal man ikke passe ind i en helt bestemt kasse. Vi har ingen regler om, at der skal bæres nederdel eller bukser med presfolder. Så længe vores ansatte fremtræder anstændigt og soigneret, er det nok for os. De skal heller ikke bestå en IQ-test, hvor de skal lure matematiske formler og geometriske figurer. De skal bare være gode til deres arbejdsopgaver og have en relevant baggrund og erfaring. Hos os er der plads til forskellighed – til mennesket.

Så når vi siger, at CSR er en del af vores DNA, så er det ikke bare en floskel. Det er et dybtfølt ønske om at tage ansvar og opføre sig ordentligt.

Fokus på miljøet

Det er derfor også helt naturligt for os at tænke på at gøre en forskel for miljøet. Vi ved godt, at transportbranchen ikke er hverken ultra bæredygtig eller co2-neutral, og vi bilder hverken os selv eller andre ind, at det forholder sig sådan. Men det betyder ikke, at man ikke kan gøre en forskel. Derfor har vi også indført en række tiltag for at gøre virksomheden lidt grønnere.

Vores retningslinjer til chaufførerne indeholder vejledning i at køre så grønt som muligt. Vi har også fokus på både optimal lastning og ruteoptimering, så vi kan transportere så meget som muligt med færrest muligt, kørte kilometer. Selv små ting kan gøre en forskel, og vi tror på, at alle kan gøre noget.

Skal vi gøre noget for dig? Kontakt os gerne for en snak om dine transportbehov.

Kontakt os og lad os tage en snak om hvad kan vi gøre for dig

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet vi kan hjælpe med? Ring på (+45) 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk.

Kontakt os i dag