Transport af farligt gods

Fragt af farligt gods

Et af vores absolutte kerneområder hos Liso Logistics er transport af farligt gods – i Danmark og i udlandet. Derfor er alle vores køretøjer godkendt til denne type transport, ligesom alle vores chauffører har gennemført en særlig uddannelse og har det ADR-bevis, international transport af farligt gods kræver i henhold til ADR-konventionens bestemmelser.  Med andre ord, vi har erfaringen, tilladelserne og vogntogene til at få dit farlige affald eller andet farligt gods transporteret sikkert af sted via bl.a. søtransport eller vejtransport.

Hvad er farligt gods?

Eksempler på farligt gods er farlige stoffer, væsker eller andet materiale med farlige egenskaber, der udgør en risiko for enten os selv, vores omgivelser eller miljø. Det kan være gasser, brandfarlige væsker, miljøskadelige væsker, ætsende stoffer, radioaktive stoffer eller farligt affald.

Lovgivningen opererer med fareklasser afhængigt af hvilken type farligt gods, der er tale om. Vores chauffører er uddannet til at transportere alle fareklasser og håndtere lastning og surring af godset i henhold til alle nationale og internationale regler og bestemmelser.

På kontoret sidder vores kompetente medarbejdere endvidere klar med gode råd og anbefalinger. Der er nemlig visse områder, du som afsender af farligt gods selv er ansvarlig for – f.eks. at godset har den korrekte klassificering. Emballeringen af farligt gods skal nemlig bære en mærkning, hvor det angives, at det er godkendt til transport af farligt gods.

Sikker transport med Liso Logistics

Det er vigtigt, at alle forhold er i orden, og at alle regler og krav overholdes i forbindelse med håndtering og transport af farligt gods. Hos os er du i trygge hænder:

  • Samtlige chauffører er specialuddannede til at udføre opgaven med transport af farligt gods i overensstemmelse med ADR
  • Samtlige lastbiler og trailere er godkendte og fuldt udstyrede til fragt af farligt
  • Samtlige kontoransatte er specialuddannede til administration og koordinering af farligt gods
  • Vi vejleder og rådgiver om sikker international/national vejtransport af farligt gods
  • Vi udfærdiger alle former for dokumenter i forbindelse med fragt af farligt gods i henhold til ADR – med vogntog, på skibe, eller hvad der er nødvendigt

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om noget. Vi hjælper med alt, der omfatter farligt gods. Få yderligere oplysninger om reglerne for farligt gods på Færdselsstyrelsens hjemmeside.

Høje standarder

Vi stræber efter at yde markedets højeste service og kvalitet, når vi tilbyder fragt af farligt gods – med en leveringssikkerhed på mere end 98%. Det gør vi ved at stille ekstremt høje krav til vores vognmænd, samarbejdspartnere, underleverandører og ikke mindst os selv, når vi dagligt håndterer farligt gods-forsendelser.

Sikkerhed frem for alt

Transport af farligt gods omhandler typisk stoffer, som er skadelige for os selv eller vores omgivelser. Derfor behandler vi til hver en tid godset med den højeste respekt. Vi har naturligvis vores godkendelser, tilladelser og uddannelser i orden. Vores materiel er af høj standard og tjekkes altid, før vi kører af sted med farligt gods – f.eks. tjekkes, at der altid er tilstrækkeligt med spændbånd til surring, korrekt dæktryk m.m.

Vi har helt faste rutiner for, hvordan vi håndterer farligt gods-forsendelser, hvilket betyder, at vi gennemgår samtlige bookinger og sikrer os, at alle dokumenter er, som de skal være. Herefter planlægger vi ruter og konfererer med eventuelle samarbejdspartnere for til sidst at sætte chaufføren på opgaven.

På den måde sikrer vi, at intet er overladt til tilfældighederne.

Hvilken service kan du forvente at få hos Liso Logistics?

Når du skal have fragtet dit farlige gods af en anden virksomhed, er det essentielt, at servicen er i top. Vælger du at benytte Liso Logistics til transporten, så kan du forvente høj driftssikkerhed, stabilitet, pålidelighed og god kommunikation. Du vil desuden opleve primært danske chauffører, som er uddannede til at køre med farligt gods. Vi bestræber os altid på at yde den bedste, mest fleksible og mest professionelle service over for dig som kunde og dine kunder. Det betyder, at vi altid står klar til at hjælpe og rådgive – det kan være om udfordringer med dokumenter, lovgivning eller måske i en hastesituation.

Kontakt os angående fragt af farligt gods

Hos Liso Logistics sidder vores kompetente og fleksible medarbejdere altid klar til at opfylde dine fragt behov og løse dine daglige udfordringer med transport af farligt gods. Kontakt os endelig, hvis vi skal tage en uddybende snak eller lave en gennemgang af dine nuværende løsninger. Vi løser alt inden for international transport, hvad enten det er søfragt, luftfragt eller via international vejtransport.

Vi hjælper dig også med transport i Skandinavien. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige mulighederne for transport- og logistikløsninger i de skandinaviske lande. Du kan læse mere om vores transportmuligheder i Norge, Sverige eller Finland.

Kontakt os, og få en snak om, hvad kan vi gøre for dig

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet, vi kan hjælpe med? Ring på (+45) 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk.

Kontakt os i dag