Transport Skandinavien

Brug for hjælp til transport i Skandinavien?

Skal du have transporteret stykgods, løsgods eller anden fragt til et sted i Skandinavien, er Liso Logistics et oplagt valg. Vi kører dagligt på tværs af hele Skandinavien, og vi hjælper dig gerne, uanset om du ønsker transport til Sverige, Norge eller Finland.

Tryk nedenfor for at læse mere om transport til de enkelte skandinaviske lande:

Sverige

Norge

Finland

Flere gange dagligt har vi afgange med destinationer på tværs af de nordiske lande, så uanset hvilken retning dit gods skal i, er der en transport, der passer til dig. Ring til os allerede nu, og få dit gods med på næste afgang.

Fleksible og internationale logistikløsninger

Det er ikke nemt at finde et internationalt fragtfirma, der har specialiseret sig i at sende LTL (Less than truck load) – det er derfor, at vi er din one-stop-shop. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder godshåndtering og LTL fragttransport til/fra Skandinavien. Godset kan følges hele vejen, og du får selvfølgelig besked, når varerne ankommer hos kunden.

Hvis du vælger Liso Logistics som din partner til transport af stykgods, delpartier, transport af farligt gods, full-loads eller lignende, kan du være sikker på at vi leverer den bedste service og gør vores bedste for at leve op til dine forventninger. Med vores 98% leveringssikkerhed kan du være sikker på at dit gods bliver hentet og leveret som aftalt.

Vi hjælper dig med alle former for transport i Skandinavien

Liso Logistics er specialister i alt fra stykgods til full loads til ADR-transport og meget mere. Nedenfor kan du se nogle af vores services:

Vi hjælper dig med skræddersyede løsninger til præcis den transport, du skal have klaret. Finder du ikke den løsning, du ønsker ovenfor, så kontakt os endelig alligevel – så finder vi en løsning, der passer til dig. Vi råder over et stort netværk af partnere, der giver dig sikkerhed og en professionel håndtering af dit gods.

Med Liso Logistics får du den mest sikre og bedste transport

Dine pakker er sikre med vores opdaterede kvalitetsudstyr. Alle vores vogne er udstyret med GPS, så de let kan spores – blandt andet så vi altid er i stand til at opdatere dig om dine pakker aktuelle lokation langs ruten. Vi tilbyder desuden at hjælpe dig med en vareforsikring, der dækker 100% af varens værdi.

Udforsk synergien mellem intelligent logistik og konkurrencedygtige fragtpriser i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Liso Logistics er din internationale transportør, der organiserer dine transporter til hele Skandinavien og alle europæiske lande – tur/retur. Vi sørger for, at din transport behandles på den mest professionelle måde – med tanke og omhu.

Vi gør vores bedste for at blive lidt grønnere

EU stiller højere og højere krav til virksomhederne, og vi forsøger derfor hele tiden at blive en bedre version af os selv. Også i forhold til miljøet. Alle vores lastbiler er Euronorm 6, og vi gør vores bedste for at optimere læsning og ruter for at få mest muligt gods ud på færrest kørte kilometer, og vi uddanner vores chauffører i grøn kørsel for at opnå den mest bæredygtige transport.

Kontakt os, og lad os tage en snak om, hvad kan vi gøre for dig

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet vi kan hjælpe med? Ring på (+45) 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk.

Kontakt os i dag