Vejtransport

Vejstransport med et stort netværk

Liso Logistics A/S udfører vejtransport i hele Europa. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, som er stærke på vejtransport i deres respektive hjemmemarkeder.

Dansk vejtransport i hele Europa

Vores nordgående vejtransport betjener vi primært med danske chauffører, under danske overenskomster og danske lastbiler. Den sydgående vejtransport vil derimod kunne betjenes af tyske og hollandske lastbiler. Dog har vi altid fokus på at vores chauffører er kompetente og arbejder under gode forhold, derfor pålægges samtlige vognmand, at køre vejtransport efter gældende regler og overenskomster.

Høje krav til os selv

Vi tilstræber, at yde markedets højeste service og kvalitet, samt en leveringssikkerhed på vejtransport på mere end 98 %. Dette tilsikres ved at stille, for markedet, ekstremt høje krav til vores vognmænd, samarbejdspartnere, underleverandører og ikke mindst os selv når vi udfører vejtransport. Vi bestræber os  ligeledes på, at levere så meget som muligt direkte på eksportbilerne for at gøre transittiden så kort som mulig, holde omkostningerne for vejtransport nede på et minimum, samt at minimere risikoen for eventuelle skader under omlæsning.

Miljøvenlig vejtransport

Hos Liso Logistics er det en del af vores kerne-DNA at indtænke miljø og CSR i vores operationelle dagligdag og vejtransport. Derfor ser vi det også som afgørende, at vores lastbiler overholder de højeste miljøkrav fra EU. Alle vores lastbiler er således Euronorm 6.

Eksperter i vejtransport af farligt gods

I Liso Logistics udfører vi alle former for vejtransport, med særlig ekspertise i håndtering, opbevaring og transport af farligt gods. Alle vores medarbejdere er uddannede og erfarne inden for netop denne form for vejtransport. Derfor kan vi tilbyde:

  • Samtlige chauffører er specialuddannede til at udføre opgaven for vejtransport af farligt gods i henhold til ADR
  • Samtlige lastbiler og trailere er godkendte og fuldt udstyrede til vejtransport og fragt i henhold til ADR
  • Samtlige kontoransatte er specialuddannede i henhold til ADR
  • Vejledning og rådgivning og sikker vejtransport
  • Udfærdigelse af alle former for dokumenter i forbindelse med vejtransport i henhold til ADR

Kontakt os angående vejtransport

Hos Liso Logistics sidder vores kompetente og fleksible medarbejdere altid klar til at opfylde dine fragtbehov og løse dine daglige udfordringer med vejtransport. kontakt os endelig, hvis vi skal tage en uddybende snak eller lave en gennemgang af dine nuværende løsninger for vejtransport eller lager.

Transittider for vejtransport

Vi bestræber os på at udføre størstedelen af vores forsendelser med vejtransport fra dør til dør uden unødig omlastning. Dette er for at begrænse vores omkostninger, undgå skader eller mangler på godset under vejtransport, samt for at holde vores transittider så korte som muligt.

Sverige
Norge
Finland

Vi udfører vejtransport på flere destinationer end ovenstående – ønsker du oplysninger om transittider eller andet, så tag endelig kontakt til os om dine behov for vejtransport.

Vejskat / Maut

En række lande opkræver vejskatter ved vejtransport i landet. De pågældende lande er Tyskland, Schweiz, Østrig, Slovakiet og Tjekkiet. Derfor tilkommer ekstraomkostninger ved  vejtransport til eller igennem disse lande.

Ekstraomkostninger for vejtransport er forskellige alt efter destination og mængde. Der afregnes efter vægt (pr. 100 kg fragtpligtig vægt) og er i DKK.

Se skemaet for skatter for vejtransport her – Vejskat 2013

Olietillæg

Olietillægget reguleres hver måned i henhold til ITD, som er baseret på Dansk Shell / Euroshell. Olietillægget på Finland reguleres ligeledes hver måned, men her i henhold til rederiet Finnlines. Pt gældende takster:

Internationalt olietillæg = 36,4 %
Nationalt olietillæg = 22,8 %
Finland = 60,1 %

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet vi kan hjælpe med? Ring på +45 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt