Lastbil transport – Effektiv vejtransport med transport lastbil

Vores lastbiler får dit gods sikkert frem

Lastbil- og vejtransport er en af vores kernekompetencer. Vi samarbejder med flere forskellige vognmænd, hvilket er med til at sikre fleksible afgangstider og kundetilpassede løsninger, der passer til dit transportbehov. Samtidig har vi et stort netværk af samarbejdspartnere i hele Europa, der sammen med vores erfarne speditører får godset sikkert frem til din destination.

Eksperter i internationale transportløsninger med daglige afgange

På kontoret i Horsens, hvor vi også har vores lagerfaciliteter, behandler vores uddannede medarbejdere dagligt forespørgsler om booking af alle former for vejtransport i hele Europa.

Liso Logistics tilbyder vejtransport af stykgods, paller (part load) og hellast (full load).  Og vores erfarne speditørers vigtigste opgave er at sikre, at gods, chauffører og trailere matches rigtigt, så vi finder den bedste transportløsning til at opfylde vores kunders transportbehov og samtidig optimere transporten og logistikken, så vi kører så effektivt og grønt som muligt og passer på vores miljø.

Lastbil transport med grønnere logistikløsninger

Som alle andre ønsker vi også at gøre en forskel for miljøet, og derfor sørger vi for at optimere og gøre vores lastbil transport så miljøvenlig som muligt. Vi ruteoptimerer, laster med omtanke og vejleder vores chauffører i at køre grønnere, så vi mindsker brændstofforbruget og reducerer CO2-udledningen.

Ønsker du rådgivning eller en pris?

Har du behov for en transport lastbil? Eller har du spørgsmål til omkostninger ved vejtransport eller anden transportform, eller ønsker du vejledning om individuelle løsninger, så er du velkommen til at kontakte os i formularen til højre eller på telefon 76 70 33 00.

Transittider for vejtransport

Vi bestræber os på at udføre størstedelen af vores forsendelser med vejtransport fra dør til dør uden unødig omlastning. Dette er for at begrænse omkostninger, undgå skader eller risikere mangler på godset under vejtransporten samt for at holde vores transittider så korte som muligt.

Læs også om transport i Skandinavien:

Transport Sverige
Transport Norge
Transport Finland

Vi udfører vejtransport på flere destinationer end ovenstående – ønsker du oplysninger om transittider eller andet, så tag endelig kontakt til os om dine behov for vejtransport.

Vejskat / Maut

En række lande opkræver vejskatter ved vejtransport i landet. De pågældende lande er Tyskland, Schweiz, Østrig, Slovakiet og Tjekkiet. Derfor påløber der ekstraomkostninger ved vejtransport til eller igennem disse lande.

Ekstraomkostninger for vejtransport er forskellige alt efter destination og mængde. Der afregnes efter vægt (pr. 100 kg fragtpligtig vægt) og er i DKK.

Se skemaet for skatter for vejtransport her – Vejskat 2013

Olietillæg

Olietillægget reguleres hver måned i henhold til listepriser fra Fuelfinder. Olietillægget på Finland reguleres ligeledes hver måned, men her i henhold til rederiet Finnlines. Pt. gældende takster for maj 2024:

Internationalt olietillæg = 62,1 %
Nationalt olietillæg = 39,01%
Finland = 91,7 %

Specialister i vejtransport af farligt gods

I Liso Logistics udfører vi alle former for vejtransport til vores kunder, med særlig ekspertise i håndtering, opbevaring og fragt af farligt gods. Alle vores erfarne speditører er uddannede og erfarne inden for netop denne form for vejtransport. Derfor kan vi tilbyde:

  • Fragt af farligt gods i henhold til ADR med specialuddannede chauffører
  • Godkendte og fuldt ADR-udstyrede lastbiler og trailere til vejtransport af farligt gods
  • Specialuddannede kontoransatte i henhold til ADR
  • Vejledning og rådgivning samt sikker vejtransport
  • Udfærdigelse af alle former for dokumenter i forbindelse med vejtransport i henhold til ADR
  • Full-loads

Kontakt os

Hos Liso Logistics sidder vores kompetente og fleksible medarbejdere altid klar til at opfylde dine fragtbehov med individuelle løsninger til dine daglige udfordringer med vejtransport og international transport i de europæiske lande.

Kontakt os endelig, hvis vi skal tage en uddybende snak om vejtransport eller lave en gennemgang af dine nuværende løsninger for vejtransport eller lager. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med den bedste transportløsning.

Her kan du læse mere om Transport Skandinavien.

Kontakt os, og lad os tage en snak om, hvad kan vi gøre for dig

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet vi kan hjælpe med? Ring på (+45) 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk.

Kontakt os i dag