Distribution

Distribution til hele Danmark

Liso Logistics A/S tilbyder daglig dansk distribution til/fra vores terminal i Horsens.
Vi dækker størstedelen af Danmark inden for 24 timer.

Uanset om det handler om distribution af stykgods eller full-loads, så har vi løsningen. Vi kan også arrangere faste afhentningstidspunkter, løstrailersystemer eller andet der kan gavne vores kunders hverdag. Hos Liso Logistics søger vi altid at være 100% fleksible og tilpasse vores produkt til vores kunders behov.

Se også vores løsninger i forhold til dansk distribution af farligt gods.

Dansk Distribution med høj sikkerhed

Vi tilstræber, til hver en tid, at yde markedets højeste service og kvalitet. Dette sikrer vi os dagligt ved at stille, for markedet, ekstremt høje krav til vores samarbejdspartnere, underleverandører og ikke mindst os selv. For os er hver kunde ikke bare en mængde kvadratmeter på vores lager eller lademeter i vores lastbiler. Hos Liso Logistics er kunden altid mere end bare et nummer – og dine varer opbevares og fragtes altid med højeste professionalisme og sikkerhed af vores kompetente medarbejdere i Horsens.

Kontakt os

Hos Liso Logistics sidder vores kompetente og fleksible medarbejdere altid klar til at opfylde dine behov for dansk distribution og løse dine daglige udfordringer med transport. Kontakt os endelig, hvis vi skal tage en uddybende snak eller lave en gennemgang af dine nuværende løsninger med lager eller nye behov dansk distribution lager og fragt.

Olietillæg

Olietillægget reguleres hver måned i henhold til listepriser fra Fuelfinder. Olietillægget på Finland reguleres ligeledes hver måned, men her i henhold til rederiet Finnlines. Pt gældende takster for september 2022:

Internationalt olietillæg = 68,5 %
Nationalt olietillæg = 46,0 %
Finland = 99,8 %

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet vi kan hjælpe med? Ring på +45 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt

Kontakt os