International transport

Brug for hjælp til international transport?

Hvad skal du vide, når du skal sende gods internationalt? Faktisk ikke ret meget i forhold til transporten – ud over, hvad der skal sendes, og hvor det skal sendes hen. Resten hjælper vi dig nemlig med, når du vælger os som samarbejdspartner til international transport og logistik.

Med vores dygtige speditører og vores store netværk af samarbejdspartnere er du i trygge hænder – uanset hvor i verden du skal sende til eller fra. Vi hjælper dig med at få styr på alle dokumenter og procedurer.

Part-load eller full-load

Søger du international transport af en stor mængde varer, så har du muligheden for selv at fylde en
container eller en trailer, og så fragter vi dit gods, når du er klar til det.

Har du derimod en mindre mængde, du skal sende, så kan vi tilbyde at fragte dine varer sammen med andre kunders gods. På den måde betaler du kun for den plads, du bruger, og der er dermed flere om at betale de samlede transportomkostninger. Dette er smart, omkostningsbesparende og godt for miljøet.

Told på international transport

Når du importerer varer til Danmark fra lande uden for EU, skal du som udgangspunkt betale told både på varerne og på transporten (dog kun på transporten indtil varerne lander inden for EU).

Tolden beregnes ud fra varernes værdi, fragtomkostninger (uden for EU) og eventuelle andre afgifter.

Før du begynder at importere til Danmark, skal din virksomhed være registreret som importør hos Erhvervsstyrelsen samt have et EORI-nummer (tildeles automatisk ved registrering).

Eksporterer du varer fra Danmark til et land uden for EU med videresalg for øje, skal der som udgangspunkt også betales told (formelt set betales tolden af importøren). Regler og satser afhænger af, om det land, du eksporterer til, har en frihandelsaftale med Danmark eller ej. Eksporterer du varer, skal din virksomhed – lige som ved import – registreres som eksportør og tildeles et EORI-nummer.

Handler du med lande inden for EU’s grænser, er du dækket under EU’s toldunion og er derfor ikke
underlagt told eller toldrestriktioner.

Forvirret? Få hjælp af vores dygtige kollegaer

Bare rolig, vi hjælper dig, og er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har styr på alt, der har at gøre med international transport. Du kan ringe til os på 76 70 33 00 eller sende os en mail til mail@lisologistics.dk.

Med Liso Logistics får du den mest sikre og bedste transport

Dine pakker er sikre med vores opdaterede kvalitetsudstyr. Alle vores vogne er udstyret med GPS, så de let kan spores – blandt andet så vi altid er i stand til at opdatere dig om dine pakker aktuelle lokation langs ruten. Og vi tilbyder desuden at hjælpe dig med en vareforsikring, der dækker med 100% varens værdi.

Udforsk synergien mellem intelligent logistik og konkurrencedygtige fragtpriser i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Liso Logistics er din internationale transportør, der organiserer dine transporter til hele Skandinavien og alle europæiske lande – tur/retur. Vi sørger for, at din transport behandles på den mest professionelle måde – med tanke og omhu.

Vi gør vores bedste for at blive lidt grønnere

EU stiller højere og højere krav til virksomhederne, og vi forsøger derfor hele tiden at blive en bedre version af os selv. Også i forhold til miljøet. Vi gør vores bedste for at optimere læsning og ruter for at få mest muligt gods ud på færrest kørte kilometer, og vi vejleder chaufførerne i grøn kørsel for at opnå den mest bæredygtige transport.

Kontakt os, og lad os tage en snak om, hvad kan vi gøre for dig

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet vi kan hjælpe med? Ring på (+45) 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk.

Kontakt os i dag