Søfragt

Søfragt – når prisen er det afgørende

Søfragt kan være en oplagt transportform, hvis prisen er mere afgørende end leveringstiden. Liso Logistics A/S tilbyder søfragt i store dele af Europa. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, som er stærke på deres respektive hjemmemarkeder. Hvis prisen er det vigtigste for dig, så er søfragt den rette løsning. Vi hjælper med alle former for gods. Få en god løsning hos Liso Logistics. Se nogle af løsningerne nedenfor:

– Less than container load (LCL)

– Full container load (FCL)

Vi bestræber os på, at levere så meget som muligt direkte for at gøre transittiden så kort som mulig, holde omkostningerne nede på et minimum, samt at minimere risikoen for eventuelle skader under omlæsning. Derfor er dine hele containere altid i sikre hænder under vores ugentlige afgange.

Søfragt med høj sikkerhed

Vi tilstræber, til hver en tid, at yde markedets højeste service og kvalitet, samt at udarbejde de bedste løsninger til vores kunder. Dette sikrer vi os dagligt ved at stille, for markedet, ekstremt høje krav til vores vognmænd, samarbejdspartnere, underleverandører og ikke mindst os selv. Hos Liso Logistics er kunden mere end bare et nummer – og dine varer fragtes altid med højeste professionalisme og sikkerhed. Du har altid fuldt overblik over dit gods og dine forsendelser når du samarbejder med Liso Logistics. Du er derfor med hele vejen under jeres transport af gods.

Kontakt os

Hos Liso Logistics sidder vores kompetente og fleksible medarbejdere altid klar til at opfylde dine fragtbehov og løse dine daglige udfordringer med transport. Kontakt os endelig, hvis vi skal tage en uddybende snak eller lave en gennemgang af dine nuværende løsninger med søfragt eller nye behov for luftfragt og transport af farligt gods, uanset størrelse. Via vores globale netværk får du altid den bedste løsning.

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet vi kan hjælpe med? Ring på +45 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt

Kontakt os