Søfragt

Søfragt – når prisen er det afgørende

Søfragt kan være en oplagt transportform, hvis prisen er mere afgørende end leveringstiden. Liso Logistics A/S udfører søfragt i store dele af Europa. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, som er stærke på deres respektive hjemmemarkeder.

Vi bestræber os på, at levere så meget som muligt direkte for at gøre transittiden så kort som mulig, holde omkostningerne nede på et minimum, samt at minimere risikoen for eventuelle skader under omlæsning.

Søfragt med høj sikkerhed

Vi tilstræber, til hver en tid, at yde markedets højeste service og kvalitet. Dette sikrer vi os dagligt ved at stille, for markedet, ekstremt høje krav til vores vognmænd, samarbejdspartnere, underleverandører og ikke mindst os selv. Hos Liso Logistics er kunden mere end bare et nummer – og dine varer fragtes altid med højeste professionalisme og sikkerhed.

Kontakt os

Hos Liso Logistics sidder vores kompetente og fleksible medarbejdere altid klar til at opfylde dine fragtbehov og løse dine daglige udfordringer med transport. Kontakt os endelig, hvis vi skal tage en uddybende snak eller lave en gennemgang af dine nuværende løsninger med søfragt eller nye behov for luftfragt og transport af farligt gods.

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet vi kan hjælpe med? Ring på +45 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt