Søfragt

Søfragt – når pris er mere afgørende end tid

Søfragt – også kaldet maritim fragt – kan være den bedste transportform for dig, hvis prisen er mere afgørende end leveringstiden, og du f.eks. skal have fragtet gods fra Asien til Danmark. Transport via søvejen tager nemlig længere tid end luftfragt, men til gengæld er omkostningerne lavere, og transportformen mere skånsom mod miljøet.

Hos Liso Logistics A/S tilbyder vi søfragt som en del af vores logistikløsninger. Vi samarbejder med et stort netværk af udvalgte agenter i udlandet, som er eksperter på deres respektive markeder og havne, og sammen med vores erfarne speditører står de for planlægning og håndtering af dine forsendelser fra f.eks. Kina til Danmark.

Forsendelser med søfragt

Der er flere muligheder, når du vil sende dine varer via sø. Ofte vil det foregå enten i hele containere – Full container load (FCL) – eller som stykgods – Less than container load (LCL). Uanset om du har hele containere eller et mindre antal pakker, bestræber vi os på at gøre leveringen så effektiv og sikker som mulig og at optimere transporten, så transittiden minimeres. Bliver dit gods imod forventning forsinket, sørger vi for, at du får besked.

Vi sidder klar til at rådgive

Ønsker du et tilbud, eller har du en konkret forespørgsel på takster i forbindelse med en forsendelse via søfragt eller måske bare et mere generelt spørgsmål om den bedste løsning til dit transportbehov, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper med alle former for transportløsninger, herunder søfragt, vejtransport og luftfragt, til alle former for gods.

Brug formularen til højre, eller ring på telefon (+45) 76 70 33 00.

Husk forsikring

Som speditører har vi et begrænset ansvar for godset, men vi hjælper gerne vores kunder med at tegne en forsikring, der dækker godset hele vejen fra f.eks. samarbejdspartner til ankomst og aflæsning på egen adresse – eller omvendt. Er du interesseret i yderligere information, så kontakt os gerne.

Du kan desuden læse mere om vores ansvarsbegrænsning her.

Vi sparer dig for bekymringerne

Hos Liso Logistics får du den hjælp, du har brug for. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om dokumenter, vægt, afgange og lignende. Det sørger vi for. Vi har fuldt overblik over dit gods og holder dig orienteret om ændringer, når det er nødvendigt. Det er for os et spørgsmål om service og kvalitet, når du vælger os som samarbejdspartner til søfragt og anden transport.

Kontakt os, og få en snak om, hvad kan vi gøre for dig

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet, vi kan hjælpe med? Ring på (+45) 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk.

Kontakt os i dag