Dansk distribution

Distribution til hele Danmark

Søger du en pålidelig speditør til dansk distribution? Vi tilbyder daglig distribution til/fra vores terminal i Horsens, og vi dækker størstedelen af Danmark inden for 24 timer.

Uanset om det handler om dansk distribution af stykgods eller full-loads, så har vi løsningen. Det betyder, at du kan fylde en lastbil selv eller dele den med andre kunder, hvilket giver en ressourcebesparende løsning –både i forhold til omkostninger og miljøet. Vi kan også arrangere faste afhentningstidspunkter, løstrailersystemer eller andet, der gør din hverdag lidt nemmere. Hos Liso Logistics søger vi altid at være 100% fleksible og tilpasse vores produkt til vores kunders behov. Hos os er du ikke bare en ekstra lademeter i traileren.

Se også vores løsninger i forhold til dansk distribution af farligt gods.

Trailere til enhver opgave

Uanset hvilken type gods du skal have fragtet, kan vi stille med en passende trailer til opgaven. Vores speditører er eksperter i at matche dit gods med den rigtige bil og trailer – om det er gardintrailer, walking-floor, trailer med temperaturkontrol eller noget andet. Og dine varer opbevares og fragtes naturligvis altid med højeste professionalisme og sikkerhed af vores dedikerede medarbejdere.

Dansk distribution og transport med høj leveringssikkerhed

Vi er gode til det, vi gør. Det er også derfor, at vi kan bryste os af en leveringssikkerhed på mere end 98%. Skal vi også hjælpe dig med at få dit gods sikkert frem, så tag endelig fat i os til en snak om dit transportbehov – så finder vi en god løsning lige til dig.

Olietillæg

Olietillægget reguleres hver måned i henhold til listepriser fra Fuelfinder. Olietillægget på Finland reguleres ligeledes hver måned, men her i henhold til rederiet Finnlines. Pt. gældende takster for Oktober 2024:

Internationalt olietillæg = 57,2 %
Nationalt olietillæg = 36,0 %
Finland = 84,4 %

Kontakt os, og lad os tage en snak om, hvad kan vi gøre for dig

Har du spørgsmål til dansk distribution og transport? Har du brug for en gennemgang af dit logistik- og transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet, som vi kan hjælpe med? Ring på (+45) 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk.

Kontakt os i dag