Vejtransport

Vejstransport med et stort netværk

Liso Logistics A/S udfører vejtransport i hele Europa. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, som er stærke på vejtransport i deres respektive hjemmemarkeder.

Dansk vejtransport i hele Europa

Vores nordgående vejtransport betjener vi primært med danske chauffører, under danske overenskomster og danske lastbiler. Den sydgående vejtransport vil derimod kunne betjenes af tyske og hollandske lastbiler. Dog har vi altid fokus på at vores chauffører er kompetente og arbejder under gode forhold, derfor pålægges samtlige vognmand, at køre vejtransport efter gældende regler og overenskomster.

Høje krav til os selv

Vi tilstræber, at yde markedets højeste service og kvalitet, samt en leveringssikkerhed på vejtransport på mere end 98 %. Dette tilsikres ved at stille, for markedet, ekstremt høje krav til vores vognmænd, samarbejdspartnere, underleverandører og ikke mindst os selv når vi udfører vejtransport. Vi bestræber os  ligeledes på, at levere så meget som muligt direkte på eksportbilerne for at gøre transittiden så kort som mulig, holde omkostningerne for vejtransport nede på et minimum, samt at minimere risikoen for eventuelle skader under omlæsning. Hertil sørger vi altid vores løsninger er kundetilpassede løsninger med fleksible afgangstider og korte transittider. Det betyder at når du er kunde hos Liso Logistics kan du forvente en høj kvalitet af service til dit gods.

Når du er kunde hos Liso Logistics er der en lang række fordele. En af dem er at vil du også få adgang til en af vores IT løsninger, som er en platform, hvor du nemt kan få adgang til selvbetjening via internettet, foretage en online booking, se dine transportdokumenter online og/eller fakturakopier, samt statistik. På den måde har du fuld gennemsigtighed under din vejtransport.

Miljøvenlig vejtransport

Hos Liso Logistics er det en del af vores kerne-DNA at indtænke miljø og CSR i vores operationelle dagligdag og vejtransport. Derfor ser vi det også som afgørende, at vores lastbiler overholder de højeste miljøkrav fra EU. Alle vores lastbiler er således Euronorm 6 for at opnå en så bæredygtig transport som muligt til vores daglige afgange, fordi det er en afgørende faktor for os som logistik virksomhed. Derfor kan vi hjælpe dig med en mere miljøvenlig transport, som også gavner din virksomhedsprofil.

Eksperter i vejtransport af farligt gods

I Liso Logistics udfører vi alle former for vejtransport til vores kunder, med særlig ekspertise i håndtering, opbevaring og transport af farligt gods. Alle vores erfarne speditører er uddannede og erfarne inden for netop denne form for vejtransport. Derfor kan vi tilbyde:

– Samtlige chauffører er specialuddannede til at udføre opgaven for vejtransport af farligt gods i henhold til ADR

– Samtlige lastbiler og trailere er godkendte og fuldt udstyrede til vejtransport og fragt i henhold til ADR

– Samtlige kontoransatte er specialuddannede i henhold til ADR

– Vejledning og rådgivning og sikker vejtransport

– Udfærdigelse af alle former for dokumenter i forbindelse med vejtransport i henhold til ADR

– Full loads

Kontakt os angående vejtransport

Hos Liso Logistics sidder vores kompetente og fleksible medarbejdere altid klar til at opfylde dine fragtbehov med individuelle løsninger til dine daglige udfordringer med vejtransport og international transport i de europæiske lande. Kontakt os endelig, hvis vi skal tage en uddybende snak eller lave en gennemgang af dine nuværende løsninger for vejtransport eller lager. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med den bedste transportløsning.

Her kan du læse mere om Transport Skandinavien.

Transittider for vejtransport

Vi bestræber os på at udføre størstedelen af vores forsendelser med vejtransport fra dør til dør uden unødig omlastning. Dette er for at begrænse vores omkostninger, undgå skader eller mangler på godset under vejtransport, samt for at holde vores transittider så korte som muligt.

Transport Sverige
Transport Norge
Transport Finland

Vi udfører vejtransport på flere destinationer end ovenstående – ønsker du oplysninger om transittider eller andet, så tag endelig kontakt til os om dine behov for vejtransport.

Vejskat / Maut

En række lande opkræver vejskatter ved vejtransport i landet. De pågældende lande er Tyskland, Schweiz, Østrig, Slovakiet og Tjekkiet. Derfor tilkommer ekstraomkostninger ved  vejtransport til eller igennem disse lande.

Ekstraomkostninger for vejtransport er forskellige alt efter destination og mængde. Der afregnes efter vægt (pr. 100 kg fragtpligtig vægt) og er i DKK.

Se skemaet for skatter for vejtransport her – Vejskat 2013

Olietillæg

Olietillægget reguleres hver måned i henhold til listepriser fra Fuelfinder. Olietillægget på Finland reguleres ligeledes hver måned, men her i henhold til rederiet Finnlines. Pt gældende takster for november 2022:

Internationalt olietillæg = 72,0 %
Nationalt olietillæg = 48,4 %
Finland = 97,9 %

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet vi kan hjælpe med? Ring på +45 76 70 33 00 eller skriv til mail@lisologistics.dk

Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt

Kontakt os